Деми Ловато е все така секси по бански

Макар фигурата й в момента да е по-пищна, Деми Ловато не се срамува от тялото си.

Поп звездата демонстрира самочувствие на последните си кадри по бански. Деми изглежда в добро здраве, за щастие на почитателите си, които напоследък бяха разтревожени за състоянието й.

През март певицата постъпи по собствено желание в клиника, където да се лекува от зависимостта си от наркотиците. 25-годишната звезда премина през критичен момент миналата година. Тогава тя влезе по спешност в болница след свръхдоза хероин, като вероятно животът й е бил под заплаха. Деми обаче бе изписана благополучно и обяви, че е решена да се бори за здравето си и да започне на чисто.

На кадрите тя е в Бора Бора, което тя нарече своето любимо място на света. И наистина зад нея изглежда се показва едно райско кътче на земята. Това, което повече привлича погледа ни, обаче, е добре оформеното тяло на певицата в изрязания бански с леопардов принт.

Деми показва бронзовия си тен със самоувереност и стил. Към модерния модел бански тя е добавила малки слънчеви очила, които сякаш напоследък станаха задължително допълнение към животинския принт.

Ким Кардашиян ще ви уплаши с новата си визия

Деми Ловато започва ново начало с нова прическа