Де Ниро правил секс с порно актриса

Легендата на Холивуд Робърт Де Ниро се забърка в секс скандал.

Оказа се, че актьорът има доста интересно минало, за което не говори и се опитва да прикрие.

Шоун Леви, който е написал автобиографията на Де Ниро твърди, че актьорът е имал връзка с порно звезда. Освен това той редовно е плащал за услугите и на три проститутки, а неговото име е било сред първите в телефонния указател на видния френски сводник Жан-Пиер Боржьос през 1998 г.

“Той беше много нежен и страстен. Оставяше ме напълно задоволена. Знаех, че никога няма да правя любов с друг, така както правех с него”, хвали го порно актрисата Чармайн Синклер. Тя обяснява, че е била интимна с кино звездата между 1990 и 1995 г.

В книгата е упоменят случай, при който през 1998 година Де Ниро е трябвало да се яви на разпит при френски съдия. Той е бил заведен под ръка от осем полицаи. Поводът е акция срещу Боржьос, за когото Робърт твърди, че е срещнал случайно на корта.

“Той ми показа снимки на красиви жени, сякаш извадени от Playboy и ми каза, че може да ме запознае с някоя от тях. Не каза и дума за плащане. Предполагам, че е възможно да съм се виждал с някоя от тях и това да е била Чармейн Синклер”, твърди тогава актьорът.

След този случай, Де Ниро се развежда със съпругата си Грейс. Две години по-късно обаче, отново се жени за нея. 

Снимка: Profimedia
Известни, секси и непорочни
Глезотиите на звездите, когато са на турне
Отзад напред: Познайте на коя звезда е дупето!