Даян Крюгер се стопи от мъка

Даян Крюгер се стопи драстично след раздялата си с актьора Джошуа Джаксън.

Фината иначе актриса е свалила няколко килограма за броени дни и изглежда плашещо слаба. Актрисата публикува свои снимки в социалната мрежа Instagram, които сериозно притесниха феновете й. Тя е по бански и показва изпъкнали ребра, кльощави ръце и неестествено тънка талия.

Почитателите на блондинката коментираха под снимката, че е прекалено слаба и я посъветваха да яде повече. Те веднага предоположиха, че Даян изживява емоционално раздялата си с и дори предположиха, че е в депресия след раздялата си с Джошуа, която двамата обявиха миналата седмица.

В момента актрисата е в Шри Ланка, където работи по таен филмов проект, но пък не се притеснява да споделя снимки от престоя си там.

Даян и Джошуа обявиха раздялата си след 10-годишна връзка. Запознати коментираха, че двамата са тръгнали по различни пътища, защото актрисата изневерявала от половин година със своя колега – актьора Норман Рийдс. Двамата се познават от година, след като снимаха филм, в който играят влюбена двойка. Явно близостта на снимачната площадка се е прехвърлила и в живота им.