Дъщерята на Пол Уокър се омъжи, а до олтара я придружи Вин Дизел

Честито на Медоу и половинката й, Луис Торнтън-Алън.

Вчера дъщерята на Пол Уокър разкри, че се е омъжила за половинката си по-рано този месец с романтична сватба на плажа в Доминиканската република.

Въпреки че събитието е било в тесен кръг, голяма част от колегите на Пол Уокър от поредицата “Fast and Furious” са присъствали, като Вин Дизел е бил този, който да отведе булката до олтара.

За повода Медоу избра Givenchy Haute Couture с изчистен дизайн от коприна. Акцент добавиха пък бижутата от Tiffany & Co.. За вечерята на свещи след церемонията тя сменила тоалета с по-удобна и младежка визия от Ludovic de Saint Sernin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Пред Vogue Медоу разказва, че въпреки че много от близките не са присъствали, включително почти цялото семейство на младоженеца, вечерта е била незабравима. “Танцувахме боси на плажа. За завършек на вечерта имаше фойерверки и запалихме китайски фенери”, споделя тя.

Разказва и за предложението на Луис – след дълго време, в което не са се виждали заради пандемията, той не е успял да дочака да пристигне пръстенът й и вместо това й е предложил с пръстен, който бил зает от снимачната площадка на последния проект, по който е работила.

Popular