Дъщерята на Лени Кравиц е сгодена

Зоуи и приятеля й Карл са заедно от две години, а от близо една крият годежа си

В интервю за Rolling Stones (на чиято корица Зоуи позира гола) 29-годишната дъщеря на легендарния Лени Кравиц разкри съвсем случайно, че е сгодена и то от близо година. Приятелят й Карл Глусман й е предложил миналия февруари и от тогава двамата пазят в тайна щастливата новина.

Зоуи Кравиц каза „НЕ” на фотошопа!

Зоуи и Карл са се срещнали преди две години, когато техни общи приятели уж “случайно” ги запознават и се оказва, че Карл от дълго време си пада по дъщерята на Лени Кравиц. От тогава двамата са неразделни, а самата Зоуи признава, че се чувства себе си когато е с него: “Толкова е успокояващо да бъдеш около някого и да се чувстваш напълно естествено.” 

Отношенията им явно са чудесни, щом само година и половина след като започват да излизат Карл иска да се ожени за Зоуи. Според нейния разказ, той е планирал да й предложи на романтично пътешествие в Париж, но не е устоял на вълнението и го е направил още преди да заминат.

“Мисля, че бях по анцунг и дори бях леко пияна”, признава Зоуи.

Предложението далеч не е минало както Карл е планирал или както Зоуи някога си е представяла. 29-годишната красавица споделя, че се е притеснила за здравето на приятеля си, тъй като поради вълнението сърцето му буквално е щяло да изскочи. Когато Карл е паднал на едно коляно тя дори го е посъветвала да се разтегне, за да успокои пулса си.

Зоуи Кравиц е дива и изкусителна в латекс

Въпреки всички премеждия, Зоуи е приела, но е решила да скрие новината от целия свят и да я запази за най-близките си. Големият диамантен пръстен обаче я е издал пред интервюиращите и тя с усмивка е разкрила, че е щастливо сгодена. 

Fashion Gallery