Дъщерята на Криси Тийгън и Джон Леджънд е звездата в нов клип

Носителят на 10 музикални награди “Grammy” Джон Леджънд зарадва феновете си с нов клип към романтичното парче Love Me Now

Песента обещава да се превърне в пореден хит за изпълнителя, а както подсказва заглавието, видеото е посветено на любовта, за която няма граници.

В клипа виждаме няколко двойки от цял свят: резервата Standing Rock, Северна Дакота, бежански лагер в Ирак, Пуерто Плато, Доминиканската република и гей двойка от Орландо, Флорида. Към тях се присъединяват и самият Джон и красивата му съпруга Криси Тийгън, която не за първи път участва в негов клип. Двамата всъщност се запознават на снимките на Stereo, а години по-късно тя блести и в All Of Me. Песента не само е посветена на нея, но и във видеото феновете виждат и кадри от сватбата на звездната двойка.

Цялото внимание обаче грабва не моделът на Sports Illustrated, а 7-месечната Луна. Дъщеричката на Криси и Джон често се появява в кадрите, които известните й родители споделят с феновете си в социалните мрежи, но това е първият път, в който тя участва в клип на Леджънд. 

Малко след дебюта на видеото онлайн, музикантът написа в Instagram: “Не сме мислили за изборите, когато планирахме датата, на която да пуснем клипа. Но в това време на конфликти и несигурност е повече от ясно, че всички ние се нуждаем от повече любов. Аз я намирам в семейството ми и в музиката ми.”

Джон и Криси, заедно с много други известни личности в САЩ, изразиха публично своята подкрепа към Хилари Клинтънт на президентските избори. Победата на Доналд Тръмп разгневи огромна част от Холивуд, а семейството на музиканта също не остана равнодушно. 

“Любовта е универсална. Всички имаме нужда от нея. Всички можем да я раздадем. И тя ще победи омразата. Трябва да вярвам в това,” завършва Леджънд.