Дъщерята на Кейт Мос изгря във VOGUE

Супермоделът Кейт Мос определено засне най-специалната си корица за VOGUE досега. Редом до нея се снима дъщеря й Лила Грейс.

13-годишното момиче навлезе в модния бизнес ударно – позирайки за италианското издание на Модната библия. Кейт и Лила Грейс са заснети от фотографа Марио Соренти. Кадърът за корицата е черно-бял, а статията за двете е озаглавена “Любов”.

Основна тема на броя е семейството, а двете показват, че са страхотен тандем заедно. От снимката им е видно, че малката Лила е наследила красотата и фотогеничността на майка си. Мнозина обаче коментират, че повече прилича на баща си – Джеферсън Хек, с когото моделът имаше връзка между 2001 и 2004 г. Кейт и бившият й и до днес са в прекрасни отношения и често могат да бъдат видяни заедно, тъй като бащата на Лила иска да е част от живота й.

Очевидно Лила е поредното момиче от фамилията на Кейт, което ще се изявява на модната сцена. Само преди два месеца малката сестра на супермодела – 18-годишната Лоти Мос се сдоби с първата си корица за Vogue. Самата Кейт пък засне първата си корица за Модната библия, когато беше на 19 години.