Дъщерята на Еминем се сгоди

Племенницата на Еминем, която той осинови и прие като собствена дъщеря, Алейна Скот, е казала “да” на дългогодишния си приятел.

Този уикенд Алейна разкри прекрасна новина – сгодила се е за половинката си, Мат Мьолер. За щастието си тя сподели с красиви кадри от предложението.

Алейна и Мат са заедно от седем години и съвсем наскоро отпразнуваха годишнината си.

Осиновената дъщеря на Еминем поддържа Instagram акаунт, в който отправя body positivity послания. Въпреки че е активна в социалните мрежи с цели 32 хиляди последователи тя рядко споменава рапъра в публикациите си.

Биологичната майка на Алейна, Даун Скот, е сестрата на бившата съпруга на Еминем, Ким Скот. Даун почина през 2016 година от предозиране, а биологичният баща на Алейна си отиде през 2019 година.

Еминем от години е получил пълни родителски права върху племенницата си и в множество интервюта той коментира, че я приема като част от семейството си. За първи път той я споменава в песента “Mockingbird”. “Лейни, чичо е луд нали? Но той те обича, момиче, знай това. Ние сме си всичко, което имаме на този свят”, гласи текста на рап парчето.