Дъщерята на Робин Уилямс напусна социалните мрежи

Опечалената дъщеря на Робин Уилямс Зелда стана жертва на интернет “тролове”.

Момичето се видя принудено да изтрие профилите си в социалните мрежи. 25-годишната Зелда взе решението, след като недоброжелатели постнали на стената й подигравателни снимки на баща й, обработени с фотошоп.

Тя е била огорчена и от факта, че след самоубийството на актьора журналистите са тършували бясно в профилите й за снимки с баща й. Много потребители пък са я нападнали за това, че двамата нямат много общи снимки в мрежата.

Прощалният пост на Робин Уилямс е за дъщеря му

Ето какво написа Зелда преди да изтрие акаунтите си: “В тези трудни моменти ви моля да проявите уважение към профилите на моите близки и на приятелите ми. Да ровите в профила ми или да си вадите заключения на база колко снимки имам на баща ми е жестоко и ненужно. Да, имам няколко, но истинските лични моменти, които ние сме имали заедно бяха насаме, тихи и, независимо дали ви се вярва, без снимки и селфита. Аз споделях баща си с целия свят и всички се напреварваха да се снимат с него, но аз имах щастието да сме заедно без камери.”

Тя каза още, че най-скъпите й снимки с актьора са в рамки на стените у дома, а не в интернет.

Робин Уилямс има три брака и три деца. От първата си съпруга Валери Веларди (женени са от 1878 до 1988 г.) има син на име Закари. Дъщеря му Зелда е от втория му брак с Марша Гарсес. С последната си съпруга, графичния дизайнер Сюзан Шнайдер сключиха брак през октомври 2011 година и имат един син, Коуди.

Снимки: Profimedia