Дъщерята на Мелани Грифит в “50 нюанса сиво”

Най-дългоочакваните кастинг новини вече са факт – избрани са актьорите, които ще изпълнят главни роли в екранизацията на хитовата поредица на Е Л Джеймс 50 нюанса сиво.

Чарли Хънам, 33 г., познат на зрителите от сериала Синове на анархията и научно-фантастичния Пасифик Рим ще влезе в ролята на обичания и бленуван Крисчън Грей. 
Дакота Джонсън, 23 г., изиграла роля в Социалната мрежа и бивша моделка, ще се превъплъти в образа на Анастейша Стийл. Джонсън е дъщеря на актьорите Мелани Грифит и Дон Джонсън. 
Авторката на книгите Е Л Джеймс използва социалната мрежа Twitter за да съобщи на феновете си новините за екранизацията: “Радвам се да ви съобщя, че прекрасната Дакота Джонсън се съгласи да стане нашата Анастейша Стийл във филмовата екранизация на 50 нюанса сиво.” Малко след това тя отново написа: “Невероятният и талантлив Чарли Хънам ще бъде Крисчън Грей във филма.”

Феновете веднага заляха социалните мрежи и сайтове с коментари, повечето от които отрицателни. До последно голяма част от тях се надяваха за Иън Сомърхолдър или Мат Бумър, а Алексис Бледел беше сред фаворитите за госпожица Стийл. 

Все още не е ясно кои актьори ще бъдат избрани за второстепенните роли. 

Изненадани ли сте от новините? Кой според вас трябваше да се превъплъти в ролята на Грей и коя – в тази на Анастейша?

Снимки: Profimedia

За най-романтичните летни моменти 
Обемна и секси лятна прическа: вълни в косите