Дара и Живко Гичев вече не се крият

Новото гадже на Дара отново е музикант и се казва Живко Гичев.

Двамата влюбени вече не крият връзката си. За отношенията им се говори от няколко седмици, а повод да ги разкрият станаха снимки на Дара и Живко, които тя в последствие изтри от мрежата. Явно отношенията им са били на твърде ранен етап и певицата се е почувствала все още неуверена да заяви чувствата си публично.

Сега обаче двамата с диджея от формацията “Dope Zoo” свободно публикуват общите си снимки.

Двамата си организираха пътешествие до Париж и именно от града на любовта споделиха своите романтични моменти заедно.

Освен че се изявява като диджей, новото гадже на Дара снима и музикални и корпоративни видеоклипове. Работил е и като фотограф в родния си град Добрич, където е снимал предимно сватби и абитуриентски балове. Завършил е маркетинг.

Явно изпълнителката на “Все на мен” има слабост към хора от и гравитиращи около рекламния бранш, които се занимават и с музика. Точно към тази категория се причислява бившият й Папи Ханс, с когото запазиха близки приятелски отношения след раздялата си.

Папи пък все още ближе рани след последната си връзка – с красиво момиче от Португалия, с което се запознават у нас, но в последствие се налага тя да се прибере обратно в родината си.

Изпълнителят на “Кекс” още в Биг Брадър призна, че се е влюбил в нея както никога преди. След шоуто, той разказа и за това колко тежко преживява раздялата, тъй като на този етап нито един от двамата не бил готов да смени държавата си.