Даниел Крейг: Джеймс Бонд съсипа живота ми!

Даниел Крейг разкри, че световната слава, която му донесе ролята на Джеймс Бонд, има доста негативи.

Той дори казва, че тя е съсипала спокойния му живот. Най-много се дразнел от нахалните фенове.

„Трудно ми е в баровете, най-вече заради мобилните телефони. Раздавам автографи по цял ден и дори се снимам с феновете. Но да ме снимат, докато релаксирам на бар… това ме вбесява! За хората обаче това не е никакъв проблем, може би аз преувеличавам?”, споделя звездата в новия брой на сп. Du Jour.

Крейг споделя, че най-много се изнервя, когато го снимат без да го питат. Веднъж това се случило и по време на полет. „Случва ми се често – да се събудя с телефон в лицето и да си кажа: ”Какво по дяволите? Оплаквам мълчаливо предишния си живот”, допълва 47-годишният Даниел.

Обичам да излизам на по питие в бар или пъб, харесва ми да намирам нови места, в които да се социализирам. Но сега това преживяване е строго ограничено”, продължава той.

Крейг коментира и личния си живот. Напук на слуховете, че има връзка с колежката си от последния филм за Джеймс Бонд – Моника Белучи, той споделя, че обожава съпругата си Рейчъл Уайз, за която се ожени през юни 2011 г. Съпругата ми е най-добрата на света и се справя доста по-добре от мен с цялото това напрежение покрай популярността. Тя просто отрязва всичко, което не ѝ допада с лека ръка”, коментира Даниел.

Снимки: сп. Du Jour


Любимите ни двойки от големия екран
Модните икони от екрана