Романтичното обръщение на Джорджия към Дамяно от Måneskin

Романтичното светско посвещение на Джорджия Солери към нейния любим Дамяно Давид трогна милионите фенове в Instagram. Любовта между популярните италиански звезди бе неочаквано обявена в социалните мрежи през май 2021 г., но всъщност датира от много по-рано. Двамата дори не бяха известни тогава.

Първата среща на влюбената двойка, която празнува осем години заедно на 25 април, се е осъществява във вила Боргезе през 2014 г., както си припомня самата Джорджия. „Преди осем години, ти и аз, вила Боргезе и нашите безкрайни чатове. Пееш наистина добре, знаеш ли? Какъв смях, като си помисля за това днес“, написа тя под снимките, които качи в Instagram. Отговорът на Дамяно не закъсня и той написа под поста: „Много ми липсваш.“

Оттогава двамата никога не са се напускали. И заедно продължават да се смеят, щастливи и влюбени, повече от всякога.

Дамяно в момента е в Япония с групата си

Певецът от Måneskin показа новата си татуировка, направена именно там. „Dragon soul“, изписа той под карусела си от снимки. Фронтменът е избрал голям дракон в ориенталски стил, който е разположен отстрани на гърдите му. Пристрастен към татуировките, Дамяно обича да ги показва, често позирайки без риза.

Въпросният дракон е направен в студио за татуировки в Токио. Е, любимият ни певец се възползва от почивката от репетициите с групата, участваща в Summer Sonic Festival в Чиба и Осака, за да се поглези с ново произведение върху тялото си.

Комплиментите на феновете не закъсняха и профилът на изпълнителя бе залят от емотикони-пламъци, сърца и много любов. Джорджия също не пропусна да коментира снимките, като написа под поста: “Bono true“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дамяно от Måneskin и Джорджия осиновиха тормозено коте