Дългоочакваната среща на Уилям и Хари премина хладно

Връзката на Уилям и Хари може би никога повече няма да е близка като преди. Това видяха днес всички наблюдатели на събитието, на което двамата се срещнаха публично.

Принцовете Уилям и Хари пристигнаха на службата в Уестминстър Аби. Миналата година, Кейт и Уилям и Меган и Хари пристигнаха заедно, всички като част от антуража на кралицата. Тази година обаче, по разпореждане на Елизабет II двете семейства са пристигнали с отделни автомобили и също така са били настанени отделно.

Меган Маркъл носи рокля с наметало от Emilia Wickstead, a Кейт е с червено палто от Catherine Walker & Co

Меган и Хари пристигнали първи. Когато Кейт и Уилям се появили, Меган им помахала, а всички се поздравили с усмивки.

“Между Уилям и Хари стоят още неразрешени въпроси. Определено не се разделиха с добро, когато Меган и Хари обявиха, че напускат позициите си като високопоставени членове на кралското семейство”, казва приближен на кралското семейство пред People.

“Те категорично са поели по различни пътища. Като бъдещ крал и кралица, Уилям и Кейт са все по-ангажирани с работата си за монархията, докато Меган и Хари започват да строят новия си живот в Канада”.

Най-щастлива от развоя на събитията изглежда Меган Маркъл. Откакто с Хари обявиха оттеглянето си, херцогинята се появява навсякъде с най-широката си усмивка. Не толкова безгрижен изглежда Хари. Освен че загърбва целия си досегашен живот и фамилията си, той ще трябва да се прости с почетните си военни звания.

Новият им статус все пак не е финален. Взето е решение отлъчилото се семейство да започне 12-месечен тестов период. След това, условията им ще бъдат разгледани отново и двете страни ще решат окончателно.