Дълго чаканото видео е тук!

Дългоочакваното видео на Тейлър Суифт вече е факт! Дебютът бе снощи, по време на музикалните награди Billboard, където певицата отнесе цели 7 статуетки.

И Bad Blood е повече от това, което всеки е мислел, че невинната на пръв поглед блондинка може да сътвори.

Освен, че има цяла плеяда от звезди, клипът много наподобява филм на Тарантино. Екшън, много каскади и бой… А главните действащи лица са звездни дами като певицата Селена Гомес, моделите Синди Крауфорд, Карли Клос, Джиджи Хадид, Лили Олдридж, Кара Делевин, актрисите Елън Помпео, Джесика Алба и Маришка Харгитай и много други.

Интересен факт е, че песента е посветена на бившия приятел на Тейлър – Хари Стайлс, който я изостави с разбито сърце и тя направи цял албум, за да възпее тяхната любов. А текстът е повече от красноречив: “Да не си мислил, че ще се оправим?/ Все още имам белези по гърба от твоя нож! /За това не си мисли, че е в миналото./ Такива рани не зарастват. / Сега, добре ли премисли всичко? /Всички тези неща ще ти се върнат и времето може да лекува, но не и това. /За това ако застанеш на пътя ми, просто недей!”

Вече ви е ясно защо в цялото видео куп яки мадами пребиват мъже! Ако искате да видите всички тези красавици, облечени в латекс, с камшици или боксови ръкавици, вижте видеото!

Крис Браун показа дъщеря си на наградите Billboard
Ето ги големите победители на наградите Billboard