Да или не: Коса в сиво-синьо

Поп звездата Кеша за пореден път провокира своите фенове с променена визия.

След като преди време косата й очевидно се луташе между розовите и сини оттенъци, сега певицата я е направила в сиво-синята гама. Разбира се, преди това тя не пропусна да пробва и розова коса!

Прави впечатление, че Кеша очевидно е подбрала цвета на тоалета й да си отива с прическата. А може би да е и обратното! Въпросът в момента е да или не на синята коса?

Тя бе заснета с новата си визия на летището на Лос Анджелис и се открои с доста стилен външен вид, за разлика от доста пътуващи звезди. Певицата продължава да поддържа перфектна форма, с която ни изненада доста приятно преди известно време.

Кеша се бореше с килограмите си години наред и дори за малко да умре от недохранване. “Гледах как моята красива, самоуверена и брилянтна дъщеря е порицавана и осмивана заради външния й вид и теглото й. Това беше до такава степен, че тя едва не умря”, обясни тогава майката. Тя разкри как някога бившият мениджър на Кеша Дейвид Соненберг я подлагал на унищожителен психически тормоз заради фигурата й. Но Слава Богу, звездата в момента очевидно се радва на перфектно здраве и външен вид.
Снимки: Profimedia