Честито! Адам Ливайн и Бехати Принслу вече са родители

Ангелът на Victoria’s Secret Бехати Принслу и фронтменът на Maroon 5 Адам Ливайн се сдобиха с момиченце. 

Новината бе съобщена от JustJared.com, а след това и потвърдена от мениджъра на певеца. Двамата са избрали необичайно, но красиво име за своята първа рожба – Дъсти Роуз Ливайн. Повече детайли относно раждането не се съобщават.

С наближаването на термина на Бехати, Адам отложи няколко концерта на групата си, за да може да бъде до съпругата си. По време на цялата бременност двамата не криеха вълнението си и често говореха за това в интервюта. “Искам да имам 100 деца! Искам да имам повече деца, отколкото е социално отговорно да си позволиш”, призна преди време музикантът.

Дъсти Роуз е първо дете за двойката, която мина под венчило през 2014 г., след няколко години връзка. Интересен факт е, че близката приятелка и колежка на Принслу, ангелът на VS Кандис Суанпоул, също трябва да роди всеки момент. “Толкова много прекрасни емоции сме изживели заедно, а толкова много предстоят,” написа преди време в Instagram Бехати под тяхна обща снимка и сподели, че все още не може да повярва, че и двете ще станат майки по едно и също време.