Черил Коул и Лиъм Пейн станаха родители

Певицата Черил Коул и бившият член на групата One Direction Лиъм Пейн са станали родители на момченце!

Двамата споделиха новината със своите фенове, публикувайки еднакви снимки в своите Instagram профили. На кадъра Лиъм държи новороденото бебе в обятията си. “В сряда, 22-ри март, Лиъм и аз станахме родители на невероятно красиво и здраво момченце, което тежи 3,4 кг и изглежда като мечта. Макар че все още няма име, вече открадна сърцата ни. Всички сме лудо влюбени и невероятно щастливи след неговото идване на бял свят. Честит Ден на майката на всички майки по света. От сега нататък този ден ще има различно значение за мен,” пише Черил в своя профил. Очевидно изпълнителката е решила да запази радостната вест за празника, който се отбелязва днес във Великобритания.

Постът на половинката й е не по-малко емоционален. 23-годишният певец пише: “Близките ми приятели и семейството ми знаят, че има много малко ситуации, в които съм безмълвен… Уау! Невероятно щастлив съм да посрещна на бял свят нашето малко момченце. Това е момент, който никога няма да забравя до края на живота си и любимият ми спомен досега. Напълно запленен съм от невероятната му майка и начина, по който тя се справи с цялото това пътешествие, сбъдвайки моите мечти.

Черил (33) и Лиъм (23) са доста дискретни по отношение на връзката си и до последно не коментираха новината, че чакат дете. Тя беше потвърдена от техни близки, а по-късно певицата показа нарастващото си коремче във фотосесия. Певицата е с 10 години по-възрастна от Лиъм, но това не им пречи да се радват на страхотна връзка. “Сега е най-хубавият период в живота ми. Знам, че ще опишете какво точно се случва с мен. Не мога да скрия емоциите си – действително съм щастлива”, неотдавна заяви тя пред сп. Fabulous.

Снимки: Profimedia