Черил Коул се омъжи тайно

Изненада за феновете на Черил Коул! Певицата обяви, че с приятеля ѝ Жан-Бернард Фернандес-Версини са сключили тайно брак. 

Черил използва социалната мрежа Instagram, където публикува снимка на пръстена си и написа: “Обикновено не обсъждам личния си живот, но за да спра спекулациите искам да споделя с вас щастливите си новини… Жан-Бернард и аз се венчахме на 07.07.14. Много сме щастливи и нямаме търпение да продължим животите си заедно…”
Според запознати, Черил и Жан-Бернард са били гаджета едва три месеца. Британският вестник Mirror съобщава, че сватбата е била доста скромна, състояла се е на плажа в Mustique пред едва четирима присъстващи, включително майката на Черил Джоан и асистентката ѝ Лили Ингланд. 
Това е втори брак за Черил, която преди беше омъжена за футболиста Ашли Коул, но двамата се разведоха през 2010 г., след като той ѝ изневери. 

Тя и Жан-Бернард се запознават на тазгодишния фестивал в Кан, където Черил присъства като амбасадор на L’Oreal. Французинът се занимава с предприемачество и няма общо с шоу бизнеса. 
Снимки: Profimedia