Чарлийз Терон на разходка със сина си

Поне три пъти в седмицата, звездата от “Снежанка и ловецът” и “Прометей” Чарлийз Терон е на разходка сред природата.

Така е и в края на тази седмица – красавицата побърза да грабне сина си Джаксън и кучетата си, за да излезе извън Ел Ей. За целта, Чарлийз беше облечена супер спортно със сиво долнище, топ в райе и маратонки. 
37-годишната звезда е казвала и преди, че разходките са основният й начин да поддържа фигурата си. “Иска ми се да бях от жените, които могат да ядат каквото си искат без да се притесняват, но не съм”, казва тя. В такъв случай, според нас се справя повече от добре, тъй като не помним някога да сме я виждали с излишен килограм по себе си!
Актрисата е категорична, че заедно с осиновения Джаксън и с любимите си кучета не се чувства самотна майка. 

Тя дори разказа, че животинките се влюбили лудо в момченцето, когато за пръв път го завела у дома. “По принцип на едно куче му трябва време, за да развие такава привързаност. Но моите кучета се влюбиха в Джаксън в първия миг. Това беше най-красивото нещо, което някога съм виждала”.
Питбулът Блу пък толкова се привързал към детето, че ставал заедно с Чарлийз за всяко хранене и смяна на памперси през нощта. “Когато Джаксън заплачеше, Блу започваше да плаче заедно с него”, каза звездата.
Тя осиновява Джаксън когато момченцето е едва на 9 дни. Отнема й обаче девет години да премине през всички процедури на осиновяването преди това. Тъй като самата Чарлийз е родена в Южна Африка, веднага се появиха твърдения, че и бебето е Африканче. Истината обаче е, че Джаксън е роден в Америка.
10 известни жени, които ни вдъхновяват

Чарлийз никога не се е омъжвала.

Актрисата имаше дълга, 9-годишна връзка, на която сложи край през 2010 г. От тогава, не се е чувало да се среща сериозно с някого.
За сметка на това, тя е изключително близка с майка си Герда. “Надявам се да бъда за Джаксън това, което майка ми беше за мен. Тя е силна, справедлива и подкрепяща. Дължа всичко, което съм, на нея”, признава звездата.
Още:
Шакира облече Милан във футболен екип
Парижкият шик на Никол Ричи