Чарли Шийн проговаря за СПИН-а

Холивуд и феновете на Чарли Шийн са в шок! Днес актьорът ще разкрие дали наистина е болен от СПИН в интервю пред NBC.

Преди дни всички бяха шокирани от новината, че известен актьор крие, че е ХИВ позитивен. Веднага се появиха слуховете, че именно звездата от “Двама мъже и половина” е носителят на вируса и е научил това преди две години. Според запознати актьорът крие истината, за да не шокира и разочарова своите почитатели. Той веднага изпаднал в депресия и се уединил в дома си. Шийн се подложил на лечение с т.нар. “СПИН коктейл” от мощни лекарства, сред които антиретровирусните медикаменти “Трувада” и “Исентрес”. “Сега той е в стабилно състояние”, разкрива източник на vip.de.

По информация на TMZ актьорът ще участва в шоуто на Мартин Лауер и официално ще заяви, че наистина има СПИН от 2 години, но е преборил коварното заболяване с медикаменти и сега в тялото му не може да бъде открита следа от вируса.
Светските клюкари обаче заявяват, че дори след като чул страшната диагноза, Чарли Шийн не е спрял с безразборния секс. Той плащал на редица жени, с които спял, за да запазят болестта му в тайна. В момента звездата води съдебни дела срещу тези жени, които очевидно искат да разкрият страшната му тайна. Източник, близък до Шийн твърди, че е давал минимум по 5 милиона долара подкуп на потенциалните му жертви. Бившата годеница на актьора, порно звездата Скори Рос е категорична: “Не искам никога повече да виждам лицето на този човек, освен ако не е в скапаната съдебна зала”.
The National ENQUIRER разкрива, че Рос обвинява Шийн, че я е изложил на риск от ХИВ. И както RadarOnline.com съобщи през октомври, Рос настояваше за 5 милиона долара обезщетение след края на връзката им. Тя дори направи опит за самоубийство след раздялата им и бе спасена по чудо.
Близък приятел на Шийн разкрива, че актьорът “мислеше, че е недосегаем и не използваше предпазни мерки, въпреки че се отдаваше на високорисков секс”.
Чарли Шийн често красеше първите страници на таблоидите със скандалните си изцепки – секс с порно звезди и проститутки, злоупотребата му с наркотици и алкохол, семейните му проблеми. Актьорът влиза на няколко пъти в рехабилитационни клиники заради предозиране с наркотици. През 1998 г. той прекара инсулт отново след злоупотреба с дрога.
Шийн е бил женен три пъти – за Дона Пийл между 1995 и 1996 г., Денис Ричардс – от 2002 до 2006 г. и Брук Мюлър – от 2008 до 2011 г. От първия си брак има дъщеря Касандра, от втория – две дъщери, Сам Катрин и Лола Айрин и две момчета, близнаците Боб и Макс от Брук Мюлер.
Снимки: Profimedia; Instagram

Вижте още: