Чарли Шийн изгуби родителите си, а Джерард Бътлър дома си

Някои от звездите се евакуираха, но други трябваше да се простят с близките и къщите си

Пожарът, който опустоши приблизително 100 000 акра в Калифорния, отне живота на над 30 души, а други 200 са в неизвестност. Жертви на свирепия пожар паднаха и някои звезди: Чарли Шийн Джерард Бътлър, Ким и Клои Кардашиян, Орландо Блум, Лейди Гага, Робин Тик и още много други.

Повечето звезди успяха да се евакуират на време, а други просто не бяха в домовете си в Малибу, където пожарът унищожи безброй къщи. За съжаление, не всички се спасиха от дяволските пламъци.

Чарли Шийн сподели пост в Twitter с който се обърна към феновете си за помощ, тъй като родителите му бяха в неизвестност. Постът му имаше резултат и скоро родителите му бяха открити и то в много добро здраве. 

Певецът Робин Тик и актьорът Джерард Бътлър трябваше да се сбогуват с домовете си – и двете къщи бяха опожарени до основи. Звездите веднага публикуваха снимки на които се вижда как от домовете им не е останало абсолютно нищо. 

Кейтлин Дженър пък публикува видео на което успокоява феновете и семейството си, че се е евакуирала, но не бе сигурна дали къщата й също е имала този късмет. 

Независимо до каква степен звездите бяха засегнати от пожара, всички отправиха своите молитви към семействата, загубили не само домовете си, но и близките си. Пожарът все още не е овладян напълно, а броят на изчезналите расте с всеки час.

В галерията ще откриете ужасяващите снимки, които звездите споделиха от пожара.

Fashion GalleryPopular