Cardi B е бременна с първото си дете

Рап звездата Cardi B най-после потвърди официално, че е бременна.

Тя се появи в шоуто SNL с прилепнала бяла рокля от тюл, разкриваща коремчето й.

За бременността на изпълнителката се спекулира отдавна, но тя отказваше да коментира. Това е първо дете за 25-годишната Cardi, затова пък годеникът й Offset (26) вече има три деца от предишни връзки.

След изпълнението си, изпълнителката на “Bodak Yellow” се появи в клипче в инстаграм, на което се вижда как екипът й я аплодира бекстейдж. “Най-после съм свободна”, казва тя, тъй като вече не крие щастливата новина за бебето си.

На сцената на Saturday Night Live рап сензацията представи новия си сингъл “Be Careful”.

Говори се, че песента е за изневярата на Offset

На сцената на Saturday Night Live рап сензацията представи новия си сингъл “Be Careful”, който – по всичко личи – е посветен на Offset и секс аферата му, за която се разчу през януари.

Според слуховете, той е изневерил на Cardi с друга жена и дори е направил секс запис. Годеницата му обаче застана плътно зад него в публичното пространство. Макар редица фенове да я нападнаха за това, че се примирява с предателството, Cardi заяви, че това решение си е лично нейна работа и няма да обяснява на никого причините си.

“Да, това е нещо лошо… Но какво очаквате да направя? Да започна отначало с друг и отново да ми изневерят?” – написа тя в отговор до свой фен.

Кейт Хъдсън е бременна с третото си дете!