Бруклин Бекъм и Клои Морец са влюбени на червения килим

19-годишната актриса Клои Морец и най-големия син на Виктория и Дейвид Бекъм, Бруклин, най-накрая признаха пред света, че са заедно. 

Младата двойка се появи на червения килим на премиерата на новия филм на Морец “Да разлаем съседите още веднъж”, в който тя си партнира със Сет Роугън и Зак Ефрън. Облечена в секси рокля от черна дантела с марка Alexander McQueen, Клои не се отдели от своята половинка. Бруклин, от своя страна, се появи с непринудена комбинация от деним и блейзър.

По-късно двамата се отправиха и към афтър партито след премиерата на филма, от което Бекъм сподели тяхна обща снимка в своя Instagram. 

Това е първата публична поява на младите влюбени, които досега демонстрираха връзката си единствено с няколко снимки в профилите си в Instagram. Те се събраха отново преди месец, след като през 2014 г. имаше слухове за зараждащ се романс между двамата, но те така и не бяха потвърдени. Доскоро Бруклин се срещаше с френската актриса Соня Бен Амар, но според Daily Mail, двамата са приключили отношенията си през март.

Миналата седмица Клои потвърди, че с Бруклин отново са заедно, появявайки се в предаването Watch What Happens Live, където заяви: “Мисля, че колкото повече не го правим мистериозно, толкова повече хората не ги е грижа. Така че, да, заедно сме.”