Бруклин Бекъм: „Бих искал да имам син на 23 г., точно като баща ми“

След сватбата, отпразнувана на 6 април тази година, младоженците Бруклин и Никола мислят за бъдещето на семейството си. Тоест за възможността скоро да имат деца. За Бекъм това е краткосрочна перспектива, защото, както той самият сподели в скорошно интервю: „Бих искал да бъда млад баща като моя. Аз съм се родил, когато той е бил на 23 г., точно на моята възраст сега. Бих искал същото.“

Силното желание за бащинство на най-големия син от семейство Бекъм обаче се сблъсква с различните виждания на съпругата му Никола Пелц.

„Ако зависеше само от мен, вече щяхме да имаме деца. Тя обаче иска да изчака още няколко години. Това е нейното тяло, следователно нейният избор и аз абсолютно я уважавам“, отново обясни той.

Пелц всъщност, въпреки че споделя със съпруга си желанието да имат много голямо семейство, все още не е готова за такава мащабна промяна в живота. „Знам, че ще имаме много деца, но вярвам, че това ще се случи през следващите няколко години. Не сега. Засега предпочитам да живеем по този начин“, каза Никола.

Междувременно Бруклин и Никола не спират да мечтаят за общото си бъдеще

И двамата идват от две големи семейства и си представят същото за тяхното бъдеще. „Ние със сигурност мислим за нас като за родители на много деца. Не знаем точно колко. Това, което би ни направило наистина щастливи, е да имаме наши собствени, но и да осиновим две“, споделиха те.

Бруклин обаче има много ясни идеи и най-вече конкретна цифра. И тя е 8 – именно броят на децата, които би искал да има от съпругата си Никола.

„Не мога да отрека, че 8 наистина е много. Не знам, ще видим“, отговори Пелц на въпросите на медиите, които непрестанно я питат дали това също е тяхна обща цел.

Засега обаче ежедневието им остава същото. А именно да се наслаждават на дните си като младоженци.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бруклин Бекъм със 70 татуировки, посветени на Никола Пелц