Бритни Спиъс е сгодена!

Най-сетне Бритни може да продължи напред със своето щастливо завинаги. Първата стъпка в тази посока? Годеж с мъжа, който я подкрепяше по време на борбата за свободата й.

Вчера Бритни Спиърс се сгоди! Това споделиха тя и половинката й, Сам Асгари, със снимки в Instagram, заснети моменти след предложението вчера.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Сам е паднал на едно коляно по време на един привидно обикновен ден в дома на певицата в Лос Анджелис. Пръстенът с четирикаратов диамант, който е избрал, е дело на бижутера Роман Малаев и върху него е гравиран прякора на певицата “лъвица”, за да напомня на Бритни за силата й.

13 години по-късно бащата на Бритни Спиърс най-сетне се отказа от попечителството

Асгари и Спиърс са заедно от четири година, като първо са се запознали на снимачната площадка за музикалното видео към песента “Slumber Party”.

Годежът е първата мечта, която Бритни има възможност да сбъдне сега, когато попечителството над нея е на път да приключи. В изслушването си в съда по-рано тази година тя сподели, че една от причините да иска да си върне свободата си е, за да може да се омъжи за Сам и заедно да опитат да имат дете.

Прочетете още по темата: Бритни Спиърс: “Излъгах, когато казах, че съм добре и щастлива”

Popular