Бритни Спиърс срещу Джейми Лин Спиърс

Не е тайна, че след всичко, което се случи със Спиърс, отношенията й с баща й са трайно влошени, но това, което остана зад кадър, е била войната между нея и по-малката й сестра, Джейми Лин Спиърс.

Сега Бритни се опълчи срещу семейството си и хората, които я подкрепиха едва когато проблемът й стана публичен.

В емоционален пост Спиърс обвини сестра си в лъжа и фалшива подкрепа, която Джейми й оказва едва сега, когато тя би била в полза за публичния й имидж. “Как смеят хората, които обичаш най-много, въобще да говорят – те подадоха ли ти ръка в помощ в трудното време? Как смееш да направиш публично това, че сега ти пука – подаде ли ми ръка, когато се давех?”

В последваща публикация певицата припомни и че сестра й е използвала ремиксове на песните й за изпълнение по време на наградно шоу преди години, когато самата Бритни се е отказала от музиката, защото няма контрол над правата си.

Миналия месец, когато Бритни най-сетне успя да разкаже историята си от първо лице по време на изслушването си в съда, Джейми написа в дълга публикация онлайн, че до сега не е говорила публично за проблема в семейството й, защото сестра й не е имала възможност и според нея не би било честно друг да го направи вместо нея.

“Откакто се родих, винаги съм обичала и подкрепяла сестра си. Не ми пука, ако тя иска да избяга в тропическа гора по средата на нищото или ако иска да има милион деца, или ако иска да се върне и да доминира света така, както го е правила толкова много пъти – аз нямам какво да спечеля или да загубя във всеки случай. Ситуацията не ме афектира по никакъв начин. Аз съм само нейна сестра и се притеснявам за щастието й”, сподели Джейми.

Голяма малка победа за Бритни Спиърс – позволиха й да си наеме нов адвокат