Бритни Спиърс разказва как отглежда децата си

Познаваме Бритни Спиърс предимно като певица и жена с не много късмет в любовта. Но не и като перфектната майка. Именно за тази си роля блондинката говори в новия брой на сп. People.

Децата ми са на първо място в моя живот, на предната линия“, категорична е Спиърс. И макар Бритни да оставя впечатлението, че е доста нехайна, това не се отнася до възпитанието на децата й. Поп дивата заявява, че винаги намира време, за да следи как децата й се справят с домашните. А те са голям приоритет!



Имаме система за възнаграждение, което им помага да бъдат мотивирани: ако те си пишат домашните, ще получат една играчка на месец“, казва Спиърс. Тя повдига завесата какви характери са нейните момчета. Гордата майка отбелязва, че 9-годишният Шон е “много упорит”, докато 8-годишният Джейдън е малко по-тих.

Разбира се, няма как да бъде подмината темата и за новия мъж в живота на Бритни – Чарли Еберсол. Оказва се, че синовете й и гаджето й се разбират доста добре и се забавляват заедно. Тя добавя: “Наистина е приятно да бъде наоколо и е много весело“. Певицата споделя още, че е влюбена в Чарли и се надява да се омъжи за него някой ден, въпреки че има два развода зад гърба си.