Бритни предизвика фурор във Вегас

Първият от поредица концерти, които Бритни Спиърс ще изнесе в Лас Вегас, предизвика огромен успех. 

Преди време певицата обяви, че се готви за масивна шоу програма с балет, светлини и майсторска хореография. Първото ѝ представление привлече редица нейни колеги от шоубизнеса, сред които Майли Сайръс, Кейти Пери, Адам Ламбърт, Келън Лъц и други. 
Самата Бритни изглежда е останала доста доволна, защото след шоуто написа в Twitter: “Уоу! Страхотна публика за първия концерт Peace of Me. Това беше невероятно! Обичам ви, Вегас!”
Поп принцесата зарадва публиката си с 90 минути изпълнения на най-добрите ѝ хитове, още от времето на “Baby One More Time” до днес. 
По време на едно от изпълненията певицата покани на сцената “някой сексапилен”, а в крайна сметка се оказа, че танцьорите ѝ са издърпали от публиката актьора Марио Лопес. Лопес получи каишка, с която Спиърс го разкарваше наоколо за известно време, а след това той заяви, че “изобщо не е очаквал” това да му се случи. 
Въпреки че най-новият албум на певицата не се радва на феноменален успех, тя изглежда е решила да се завърне сред големите имена в поп музиката. Дали през 2014 г. няма да се нареди на първите места по продажби, редом до Бионсе и Лейди Гага?

Снимка: Profimedia

Най-добре облечените звезди тази година
Кандис Суанпол позира чисто гола за VOGUE
Българските светски събитията на 2013