Британски топ модели свалят дрехите за VOGUE

След като миналия месец VOGUE САЩ излезе с корица, на която грееха най-добрите приятелки Тейлър Суифт и Карли Клос, сега британското издание на модната библия прави същото. Само че с топ модели!

Три от най-горещите имена в модната индустрия на Острова застават пред обектива на прочутия Марио Тестино. Суки Уотърхаус, Кара Делевин и Джорджия Мей Джагър позират прегърнати върху корицата на априлския брой, облечени с ефирни, полупрозрачни рокли, покрити с пайети. Освен колежки от модния подиум, красавиците са много близки помежду си и често могат да бъдат забелязани да щурмуват лондонските клубове заедно. 
Момичетата не се отделят една от друга и на следващия кадър от фотосесията, който от списанието пуснаха. Отново прегърнати, този път моделите са захвърлили почти всички дрехи. Е, ако цветните бикини и пухкави сандали могат да минат за дрехи… 
Суки, Кара, Джорджия
Кара и Джорджия вече са били на корица на престижното модно издание, докато за Суки това е дебют. В последните две години Уотърхаус се доказа като новото любимо момиче на лондонската модна сцена и дори се присъедини към Делевин като рекламно лице на Burberry. 
Освен това упорито е насочила вниманието си към актьорската професия. Дали това се дължи на факта, че излиза с Брадли Купър от доста време? Връзките във филмовата индустрия няма как да са ѝ навредили, тъй като този месец ще я гледаме във втората част на хитовата екранизация по “Дивергенти”, която носи името “Бунтовници”.