Британски депутатки критикуват Виктория Бекъм

Британски депутатки разктитикуваха Виктория Бекъм, че използва прекалени слаби модели, които имат прекалено малък бюст.

Модната и светска икона бе свикана на кръгла маса по инициативата на депутатката Керълайн Ноукс, но тя отказа. Целта на срещата била обсъждане на последното ревю на Бекъм в Ню Йорк, в което тя отново заложила на “плоски модели” и проблема с малките и безлични гърди на моделките, които доминират в модната индустрия.
Парламентаристите обвиняват Бекъм, че залага на твърде кльощави моделки. Тя не е единствената, която пренебрегна критиките на депутатите. На срещата са били поканени и редица модели, които не се явили.
“Аз поканих няколко модни агенции, а също Виктория Бекъм, чието ревю в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк ни накара да обърнем внимание на този въпрос. За съжаление, не получих никакъв отговор и това е истински позор”, сподели Ноукс. “Някога Виктория Бекъм уверяваше, че иска да прави дрехи “за всички”, допълни депутатката.
“Тя имаше прекрасната възможност да покаже, че нейните тоалети могат да бъдат носени от всички, но вместо това избра кльощави моделки”, отбеляза Ноукс. Говорителката на Бекъм заяви, че нищо не знае за поканата към дизайнерката от страна на депутатките.
Снимки: Profimedia