Бременната Гери Малкоданска слиза от екран

Гери Малкоданска е бременна с първото си дете и възнамерява окончателно да слезе от екран. В момента тя е замествана от колегата си Николай Василковски.

Синоптичката дори бе в болница, след като премина през няколко тежки момента и това се отрази на емоционалното и здравословното й състояние. Близки до Гери споделят, че се наложило да лежи в болница за задържане.

В последните месеци Малкоданска преживя много. Тя дори сподели в мрежата, че е загубила домашния си любимец, който е бил разкъсан от питбул пред нея. Преди това пък майка й едва не загина при един от пороите в Плевен. “За нас остава болката. И надеждата, че най-доброто кученце сега е при най-добрия човек… Много ви обичам и двамата, макар и отдалеч,” написа Гери във Facebook.

Освен Малкоданска, и Никол Станкулова е в очакване на първото си дете. Тя все по-трудно крие малкото си коремче с помощта на дълги и широки туники. Баща е нейният приятел в последните няколко години – Теодор Минев, който е син на шефа на Първа инвестиционна банка.