Бременна ли е отново Ким Кардашиян?

Само няколко дни, след като таблоидите подхванаха новината, че Ким без да иска е разкрила втора бременност, риалити звездата даде още един повод за догадки. 

На официалното събитие LACMA Art & Film Gala, Ким и Кание минаха ръка за ръка по червения килим. Кардашиян беше подбрала за случая елегантна тъмносиня рокля, която обаче, в типичен за старлетката стил, беше доста впита по тялото ѝ. 
Тоалетът подчертаваше женствената ѝ фигура, а по-наблюдателните веднага посочиха, че роклята дори разкрива малко коремче. Дали Ким не е бременна с бебе номер 2?
Предполагаемото коремче се появи изневиделица, след като само преди няколко дни Кардашиян си публикува снимка със стегнат корсет и обяви, че изпробва нов метод за по-тънка талия. 
В интервю преди няколко дни Ким “инцидентно” заговори за стила си по време на бременност в сегашно време, сравнявайки го с начина си на обличане, докато беше бременна с Норт. Риалити звездата никога не е крила, че иска да има повече от едно дете и не е ясно, дали всъщност не е имала предвид бъдеща бременност, тъй като с Кание се готвят за второ. Оставяме ви да прецените от снимките!
Снимки: Profimedia