Бременна ли е Риана?

Разкриваме повече за слуховете, които витаят около певицата.

Тази седмица бе отново събитийна за Рири – след като родното й място Барбадос се отдели като независими република, тя бе обявена за национален герой на държавата. Избрана бе не само заради многото си постижения, които славят името на ной-новата република в света, но и защото тя многократно протяга ръка в трудност на сънародниците си.

В началото на пандемията тя дари 700 хиляди долара, с които да бъдат закупени респиратори за Барбадос. Сега заради всичко това и много друго, премиерът Миа Мотли връчи почетната титла на Риана.

По време на официалното събитиe певицата бе избрала рокля, която остави малко на въображението. Моделът в цвят печен портокал постави акцент върху фигурата на Рири. Немного след това обаче се разпространи новината, че тя трябва да е бременна от половинката си, но разбира се, твърденията не бяха подкрепени от страна на Риана, A$AP Rocky или близките на двойката.

Слухът бе разпространен от профила в Twitter на The Academy и вече има хиляди споделяния. През последните месеци многократно се появяват подобни спекулации. Един такъв бе разпространен след появата на Риана на Met Gala с овърсайз тоалет, който много сметнаха за ход, с който тя е избрала да скрие фигурата си.

Още през 2019 година певицата се бе озовала в центъра на слухове за бременността й. Тогава в интервю за Vogue тя бегло отхвърли всички въпросителни по темата: “Не мисля за такива неща още. Но не знам, Бог си има своите планове”.

Fashion Gallery