Братът на Меган Маркъл с тревожно писмо до Хари

Остават броени дни до сватбата на годината – тази на принц Хари и Меган Маркъл. Неприятностите за актрисата обаче продължават.

Меган, която е в доста лоши отношения с близките си за пореден път понесе удар от тях. Полубратът на Маркъл – Томас, написа писмо до принца, в което го увещава да не се жени за сестра му. Той предупреждава принца, че венчавката му с нея ще бъде най-голямата грешка в историята на кралските сватби и все още не е късно да отмени сватбата. “Очевидно Меган Маркъл не е най-подходящата жена за Вас”, пише той.

Роднините на Меган Маркъл не са поканени на сватбата

Томас Маркъл споделя, че сестра му не е тази, за която се представя, а славата я е заслепила. Той посочва като нагледен пример фактът, че актрисата не е поканила семейството си на сватбата и дори не се е виждала с него в последните 7 години. Миналия месец стана ясно, че и полусестрата на Меган – Саманта, също не е получила покана за голямото събитие.

На сватбата ще присъстват единствено родителите на актрисата – майка й Дория и баща й Томас Маркъл-старши, който ще отведе дъщеря си до олтара.