Братът и сестрата на Марая Кери я съдят

Автобиографията на Марая Кери предизвика размирици между нея и семейството й.

Миналата година мемоарите на певицата, The Meaning Of Mariah Carey, разкриха шокиращи факти за личния й живот и детството й. В книгата Марая описва ситуацията у дома като силно токсична и разказва как сестра й често я малтретирала.

Описани са случки, в които тя хвърляла чаша гореща вода върху Кери в епизод на агресия, и още повече – опитала се да я продаде за секс. Алисън, сестрата на Марая, отрича всичко написано и преди месец подаде документи за съдебно дело срещу певицата, искайки 1.25 милиона долара обезщетение за накърнената й репутация.

За съдебното дело на брата на Кери, Морган, разбрахме вчера. За разлика от сестра си, той не иска финансово обезщетение, а само изчистване на името му. В книгата той е описан като агресивен, Марая го нарича “Големия лош вълк” в къщата и споделя, че заради него никога не се е чувствала в безопасност в дома си.

Адвокатите на Морган уточняват, че той винаги е подкрепял успехите на сестра си и не й желае злото, нито иска да се възползва от имуществото и кариерата й, но щетите върху самочувствието му и доброто му име са твърде големи, за да игнорира написаното в мемоарите.