Брадли Купър и Ирина Шейк заживяха заедно

Влюбените Брадли Купър и Ирина Шейк изглежда най-сетне са намерили начин да заживеят заедно.

Двамата са заедно от 7-8 месеца и очевидно отношенията им са повече от сериозни. От много ангажименти обаче, двойката така и не се решаваше да заживее под един покрив. През изминалите дни обаче, Брадли бе уловен от папараците да вкарва няколко свои сака с дрехи в апартамента на Ирина в Манхатън.

Връзката им преминава на нов етап, което е съвсем нормално, обясняват запознати. Още повече, че майката на Брадли обожава новата жена до сина си. Преди време двете най-близки жени до сърцето на Купър бяха забелязани да се забавляват заедно в Ню Йорк. Преди това пък тримата дори ходиха заедно на почивка.

Напоследък холивудската звезда все по-рядко се прибира у дома в Лос Анджелис и предпочита да прекарва времето си с руския модел в Ню Йорк. Двамата дори бяха уловени да се разхождат хванати за ръце и в добро настроение из улиците на Голямата ябълка. 

Актьорът и красавицата започнаха да излизат през април, малко след като Брадли се раздели с предишната си приятелка Суки Уотърхаус след 2-годишна връзка. Ирина пък тъкмо се бе разделила с футболиста Кристиано Роналдо след като бяха заедно в продължение на 5 години.

Снимки: Profimedia
Ирина Шейк разкри защо се влюбила в Брадли
Ирина Шейк е с Брадли Купър! Ето доказателството
ГОРЕЩО: Най-секси снимките на Ирина Шейк