Брадли Купър и Ейми Адамс в нов филм

Брадли Купър и Ейми Адамс се потапят в атмосферата на 70-те за снимките на продукцията на Дейвид О. Ръсел.

Не, това не е Лени Кравиц. Това е самият Брадли Купър, променен до неузнаваемост, със ситно накъдрена коса и тъмна брада. Свикнали сме да виждаме сексапилния актьор с небрежна визия, затова не можахме да не се изненадаме, след като видяхме как фризьорите и гримьорите са го променили за снимките на American Hustle
Визията на 38-годишната Ейми приковава погледите не по-малко успешно, разбира се. Тук стилистите са избрали за нея рокля с меко казано смело деколте, което на практика стига до талията. Дълга коса на вълни, леко палто в цвят кемъл и златни детайли допълват този страхотно елегантен, но и съблазнителен седемдесеттарски стил. Харесва ни!
Тук Брадли и Ейми са уловени докато снимат сцена от филма, който разказва за политическите афери и задкулисни сделки в Ню Джърси през седемдесетте години. 

Продукцията, чието оригинално заглавие е “American Hustle” е събрала още силни имена като Дженифър Лоурънс, Крисчън Бейл и Джеръми Ренер. 
Сценарият е по действителен случай и разказва за операцията ABSCAM, довела до съдебна присъда срещу американски конгресмен. В тази история, Ейми е в ролята на Сидни – любовницата на героя на Крисчън Бейл. 
Снимки: Profimedia