Брад Пит успя да продаде „обитаваната от духове“ къща

Точно така, това е къщата, в която са израснали шестте деца на Анджелина Джоли, която според предишната собственичка Касанда Питърсън, е била обитавана от духове. Огромен имот в Лос Анджелис, който актьорът Брад Пит изглежда е успял да продаде след множество ремонти и разширения на сума, която е около 20 пъти по-висока от покупната цена на имота.

Да, Брад Пит е бил наясно, че къщата е обитавана от духове. Предишната собственичка на имота сподели пред „People“, че го е предупредила, че „много странни неща се случват в къщата, откакто се нанесохме. И той беше развълнуван от това. Смяташе, че е много готино.“

Питърсън обясни пред медията, че се е срещала с актьора три пъти, преди да сключат сделката. Тя го описва като фантастичен човек.

Касандра Питърсън е виждала призраци в „обитаваната от духове“ къща

Свръхестествени събития като призрак, седнал долу пред камината и дух, който се носи в кръгове над плувния басейн, така описва случилите се събития предишната собственичка, добавяйки: „Знам, че може да изглежда лудост. Но аз не страдам от халюцинации, не съм употребявала вещества и не мога да си обясня тези неща.“

Призрачните събития са започнали малко след като Касандра се мести в къщата заедно с бившия си съпруг, музикант и продуцент Марк Питърсън. „Дори извикахме свещеник, който дойде да извърши екзорсизъм“, разказва дамата.

Защо Брад Пит е решил да закупи имота?

Напълно очаквано, това не е малка и скромна къщичка, въпреки че състоянието й, когато Пит я купува през 1994 г. за 1,7 милиона долара, не е било най-доброто възможно. До такава степен, че в главите на наетите от актьора строители в даден момент дори се е породила идеята за събарянето й.

Но Брад Пит се е влюбил в някои детайли от имота, включително хола и трапезарията, характеризиращи се с дървени панели по стените, махагон и тавани в меден цвят. Това е и причината, поради която актьорът подлага сградата на интензивни ремонти, на които Питърсън става свидетел, след като купува съседния имот и става негов съсед.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гардеробът на Брад Пит става все по-любопитен