Брад Пит и пътят към новото му аз

Брад Пит и Антъни Хопкинс се интервюираха един друг за списание “Interview”, разкривайки много за личния си живот и трудностите.

Пит разказа, че около трудния си период през последните години, той се е опитвал да притъпи чувствата си нарочно, като това е била и една от причините да посегне към алкохола.

Сега обаче е трезвен и най-сетне смята, че може пак  да открие щастието. Това го накарало да се запознае отново с цялата палитра от чувства и той признава, че на късна възраст изведнъж започнал да се разчувства от най-малките неща.

“Не бях плакал от може би 20 години, а сега на този този късен етап от живота ми, съм станал много по-емоционален”, сподели актьорът, като добави, че често причината да се разчуства са децата и близките му.

Според него обаче всичко това  е добър знак, доказващ, че най-сетне  продължава напред.

“Обръщаме твърде голямо внимание на грешките, които правим. Но по-важно е какво направиш, след като сбъркаме. Всеки прави грешки, но каква е следващата стъпка? Но обществото не се интересува за това”, допълни Брад.

“Осъзнавам, че прощавайки си за всички неправилни избори и всички неща, от които не се гордея, станах по-мъдър, което ме доведе до нещо друго. Не можеш да имаш едното без другото”, завърши актьорът.