Единственото шампанско на Оскарите ще бъде това на Брад Пит

На 12-и март в Лос Анджелис ще се проведат 95-ите награди „Оскар“. Както всяка година по червения килим на Dolby Theatre ще дефилират актьори, режисьори и множество изключително популярни личности от киноиндустрията. Между церемониите по награждаването звездите ще имат възможността да опитат емблематичното шампанско на Брад Пит.

„Fleur de Miraval“ наистина ще бъде единственото шампанско, сервирано по време на церемонията, за втора поредна година.

През 2011 г. актьорът купи имението Миравал с тогавашната си спътница в живота – Анджелина Джоли. Именно там двойката сключи дискретен брак през 2014 г. Прекарвайки семейните празници там заедно с шестте си деца, двамата актьори се захванаха успешно с производството на розе, преди да се разведат с гръм и трясък през 2016 г.

Освен безкрайната съдебна битка за попечителството над децата им, вече бившите съпрузи се борят за Миравал, откакто Анджелина Джоли реши, че иска да продаде акциите си.

Ще присъства ли Брад Пит на Оскарите?

На 12-и март в Лос Анджелис, далеч от Вар и неговите лозя, звездите ще се срещнат на нова церемония по връчването на наградите „Оскар“. Очаква се да видим имена като Стивън Спилбърг, Баз Лурман, Джеймс Камерън, Мишел Йео, Кейт Бланшет, Мишел Уилямс, Брендън Фрейзър, Остин Бътлър, както и Колин Фарел.

Брад Пит не е номиниран тази година, но все още има възможност да го видим на въпросната церемония. Освен ако не е прекалено зает със снимките на следващия си филм „Wolves“, заедно с Джордж Клуни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Брад Пит и Джордж Клуни се забавляват на снимачната площадка на „Wolves“