Брад Пит и Ана де Армас на червения килим във Венеция

На кея на хотел Екселсиор се усещаха странни настроения: твърде много полиция, твърде много контрол. „Някой голям идва“, си казаха фотографите. Подобно движение бе наблюдавано тази година единствено за Хари Стайлс и Тимъти Шаламе.

Е, отговорът на всички тези лутания научихме доста бързо. Брад Пит кацна неочаквано на летището във Венеция с китара на рамо, а от там бе сниман да се качва на лодка по посока Лидо. Актьорът не бе оповестен като очаквано звездно присъствие. Накратко, това си е истинска изненада.

Но защо Брад Пит кацна във Венеция?

Както добре знаем, неговата компания Plan B Entertainment продуцира „Блондинка“ с участието на Ана де Армас в ролята на Мерилин Монро. А тази вечер във Венеция бе нощта на „блондинките“.

Дългоочакваният момент настъпи за филма, съживяващ историята на емблематичната икона на всички времена, шестдесет години след смъртта й. 34-годишната кубинска актриса Ана де Армас призна, че това е ролята, успяла да „разбие сърцето й“.

Самата звезда сподели: „“Блондинка“ се фокусира повече върху Норма Джийн Бейкър, истинското име на Мерилин, отколкото въхру нея като популярна личност. И за истинска жена като мен /отгледана в сиропиталище шест години, след като майка ми е била приета в психиатрична болница за параноидна шизофрения/, знаех прекалено малко за филмите, но не много и за историята на това момиче на моята възраст, актриса като мен. Осъзнах, че ще трябва да се „свържа“ с нейната болка и травма. Това ме накара да се отворя и да намеря тъмни места в себе си. Да се докосна до моята уязвимост.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Fotogramas (@fotogramas_es)

Ана, бившата жена до Бен Афлек, пристигна във Венеция с новия си приятел Пол Букадакис, вицепрезидент на Tinder. Но по червения килим тя мина сама. Актрисата, свързвана с Пол от около година и половина, прави всичко възможно новата й любовна история да остане далеч от светлините на прожекторите. Отчасти това се дължи  на цялото внимание, което предишната и връзка с Афлек бе катализирала.

Брад пристигна на Лидо и всички прожектори на червения килим се насочиха към него

Букадакис не бе на червения килим, но за сметка на това Ана ни подари няколко красиви снимки заедно с Брад Пит, който е продуцент на „Блондинка“. Звездата, която пристигна във Венеция изненадващо, позира усмихната, заедно с останалите членове на актьорския състав.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Брад Пит смята, че Ана де Армас е „феноменална“