Брад и Анджи с неочаквана двойна среща

Анджелина Джоли и Брад Пит може да са най-влиятелната и известна двойка в света на киното, но и те имат своите идоли, които мечтаят да срещнат. 

Оказва се обаче, че холивудските актьори вече може да задраскат едно друго популярно семейство от своя списък. Звездите от “Господин и госпожа Смит” тази седмица са гостували за по чаша чай не на кого да е, а на херцогът и херцогинята на Кеймбридж! 
Анджи и Брад са се срещнали с Кейт и Уилям този петък в двореца в Кенсингтън, а срещата между двете семейства е била планирана в продължение на месеци. Според източник, цитиран от списание US Weekly, всичко е минало чудесно, а очевидно двойките доста са си допаднали. Джоли и съпругът ѝ останали доста повече от планираното, като срещата протекла няколко часа. 
Предвидливите гости донесли и подарък на кралските особи, който бил предназначен специално за малката принцеса Шарлът, която се роди този май. Сигурни сме, че родителите на шест деца са имали и доста съвети за Кейт и Уилям, за които момиченцето е второ дете след принц Джордж. 
Не е ясно за какво са си говорили двете семейства, но сме сигурни, че не е било само за кино. Анджелина и Брад се занимават с куп благотворителни дейности, а Джоли е посланик на добра воля на ООН и миналата година получи орден от кралица Елизабет II

Анджи и Брад не са единствената известна двойка в шоубизнеса, с която херцозите се срещат в последните месеци. По време на посещението си в Ню Йорк, двамата се срещнаха с Бионсе и Джей Зи. Сигурни сме, че Ким Кардашиян упорито търси връзки в Двореца. 
Снимка: Profimedia
Уроци по стил от Кейт Мидълтън
Модната еволюция на Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън “рециклира” тоалетите си