Брад и Анджелина се изповядаха за тежките й операции

Безспорно последните години бяха тежки за Анджелина Джоли и Брад Пит и двамата дадоха едно от редките си съвместни интервюта по въпроса.

Холивудската двойка разкри как е преминала през един от най-тежките моменти в живота си – двойната мастектомия и отстраняването на яйчниците, на които актрисата се подложи. Цялото интервю пред Том Брокоу ще се излъчи в понеделник в The Today Show.
Знаех по време на интервенциите, че той е до мен и че това не е нещо, заради което щях да се почувствам по-малко жена, защото съпругът ми нямаше да го позволи“, каза Джоли.
40-годишната майка на шест деца е генетично предразположена към рака. Тя е загубила майка си и баба си по майчина линия, които умират от рак на яйчниците, както и леля си, която губи битката с рака на гърдата. В резултат на продължителни изследвания, Джоли разбира, че е носител на ген, заради който е предразположена към същите болести. Ето защо тя избира превантивно да се подложи на двойна мастектомия през 2013 г., а тази година отстрани яйчниците и маточните си тръби.
“Никога не знаеш каква ще бъде реакцията след изборите, които правите в живота”, обяснява актрисата. “Направих този избор, защото вярвах, че той е правилният за мен”. Пълна подкрепа й оказва Брад. “Каквото трябва да се направи, за да запази семейството заедно възможно най-дълго, ще се направи”, казва Пит. “Това беше нейната цена, няма място за съмнение. Това е страшно решение. Има много неща, които могат да се объркат и отиват в много различни посоки”, завършва той.