Брад и Анджелина стартираха нов бизнес

Брад и Анджелина може и да се развеждат, но това не значи, че ще приключат с общите си професионални планове.

За изненада на феновете, двойката не само няма да се раздели с един от имотите си – имението “Миравал” в Южна Франция, но и ще произвежда зехтин там. Това е и мястото, на което актьорите сключиха брак през 2014 година. Веднага след като обявиха развода си, стана ясно, че ще разпродадат всичките си общи имущества. Явно с изключение на това. “Слуховете за продажба на имота не са верни”, категоричен е лозарят на имението – Шарл Перен.

“В имението има големи тераси с маслини, засадени преди 12 години. От тях вече са произведени 10 000 бутилки по 500 мл биологичен студенопресован зехтин”, разказва Перен. Те са бутилирани в черно шише от пясъчник, за по-голяма сигурност. Цената на зехтина е 29 евро за половин литър и е на пазара от този месец.

В “Шато Миравал” двойката вече произвежда и вино розе “Кот дьо Прованс”, което е изключително популярно в САЩ. “Това е една инвестиция за семейството и за децата им. Те ни го казаха многократно и участват във всичко, свързано с имението. Имаме дългосрочни проекти и тъкмо излезе новата партида вино розе с имената ни на етикета “Бутилирано от Пит, Джоли и Перен”, заяви той.

Снимки: Profimedia