Брад и Анджелина се събраха

Анджелина Джоли и Брад Пит са се събрали, след като са се видяли след дълга раздяла от 10 месеца. Срещата между двамата била много емоционална, а двамата са осъзнали, че все още много се обичат.

“Срещата е била изключително емоционална, пролели са се много сълзи. Тогава двамата са осъзнали, че може да им е трудно да живеят заедно, но още по-мъчително за тях е да са разделени, и са решили да си дадат нов шанс”, твърди биографът Иън Халперин.

Според журналиста, Брад Пит е направил първата крачка, след което и двамата са се хвърлили в обятията си. Самата Анджелина споделила пред приятели, че с Брад “съзнателно” ще подновят отношенията си, след като през изминалите месеци са израснали духовно. Тя дори оприличила отношенията им с тези на кинот легендите Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, за чиято любов се е изписало много, а двамата се женят и развеждат два пъти.

И макар да се появиха слухове, че двамата са прекратили развода, Халперин обяснява, че той може и да бъде финализиран. “За тях бракоразводните документи са “просто хартия” и е възможно да приключат със започнатата процедура, след което да поемат отначало по пътя на любовта.”

Снимки: Profimedia