Бориса Тютюнджиева: Аз му подарих екскурзия, той на мен пръстен

Краят на 2018-та година завърши изключително щастливо за Бориса Тютюнджиева – моделът се сгоди за дългогодишния си приятел в романтична Флоренция.

След раздялата си с продуцента Андрей Арнаудов в края на 2015 година, Бориса Тютюнджиева реши да стои далече от светската сцена, като започна да се появява все по-рядко на публични събития и да държи личния си живот в тайна. Именно заради това, дори името на половинката й не е известно.

На снимките, които моделът качи малко след като се сгоди, върху лицето на приятеля й винаги има някакъв емотикон, който да го скрие. Въпреки това, Бориса реши да разкрие интересни подробности около връзката им, по време на гостуването й в “На кафе”. На въпроса на Гала как е започнала връзката им, Бориса отговори:

Ние сме дългогодишни приятели. Ходили сме на екскурзии в Египет като деца, заедно със семействата ни. В един момент аз останах без партньор, той също и така се преоткрихме“.

Колкото до самото предложение, Бориса разказа, че е било пълна изненада за нея, тъй като именно тя е подарила екскурзията до Флоренция на своята половинка и не е очаквала той да предприеме крачката да й предложи брак. Пръстенът, Бориса показа на Гала с думите: “Момчето ми е с вкус”, но не пропусна да сподели, че пръстенът й е бил малък и двамата са обикаляли цяла Флоренция, за да намерят бижутерия, където да й го разширят.

Сватба скоро не се очаква – Бориса не иска да прави грандиозни партита и вярва, че всичко си идва с времето и сега просто не е моментът да планират това събитие. Все пак двойката ще вдигне сватба, но мястото и датата не са определени за момента.

Цялото интервю и още интересни подробности от живота на Бориса Тютюнджиева, може да видите тук:

 

 

 

Fashion Gallery