Борис Солтарийски чака дете

Ще разочароваме фенките на Борис Солтарийски, но той не само е сериозно обвързан, а и съвсем скоро ще става баща.

Това обаче не е всичко. Оказва се, че майката на бъдещото му дете е не коя да е, а бивша приятелка на шефа му Слави Трифонов. Поне така твърдят запознати. Засега обаче нито Слави, нито Борис показват, че има проблем в цялата история.

Ябълката на раздора е моделката Аделина Димитрова, която бе участничка риалити формата, който Слави прави преди известно време – “Умна и красива”. Тя не успя да пребори конкуренцията и да стане първа, но се класира на второ място. На челната позиция бе избрана украинката Валерия Цимбал.

Трифонов обаче хареса доста Аделина и веднага я назначи на постоянна работа при себе си. Красавицата стана част от екипа, който отговаря за гостите в “Шоуто на Слави”, което предизвика клюката, че има нещо повече с Дългия. Това обаче нито бе потвърдено, но не бе и отречено. Междувременно красивата Аделина и Борис Солтарийски се сближили доста и пламнала любовта.

Двамата вече не се притесняват и да демонстрират спокойно своите отношения. Още повече, че тяхното дете е на път. Преди дни музикантът и моделката бяха на романтична екскурзия до Лондон и дори се похвалиха със снимки от там. Според запознати пък Борис вече е направил сериозната стъпка да предложи и брак на своята приятелка. А самата Аделина вече гордо показва ръка с бляскав пръстен на безименния пръст.
Най-сексапилните татковци на Холивуд
Бременна балерина предизвика фурор в Instagram
Най-известните бременни в Холивуд