Боби Браун направи шокиращи разкрития за Уитни

Боби Браун винаги е обвиняван, че е подтикнал Уитни Хюстън към дрогата и именно той е виновен за нейния крах. Той обаче твърди друго.

Изпълнителят разкри, че поп иконата е била зависима към кокаина много преди той да се появи в живота й.

“Видях Уитни да смърка кокаин за пръв път в деня на сватбата ни. Когато я попитах защо го прави, тя ми отвърна, че го прави, когато е “нервна”. Не е вярно, че аз съм я подтикнал да взима наркотици. Аз поемам отговорността за собствените си дела, осъзнавам какво съм направил, но всеки си има глава на раменете и може да решава”, разкрива той със сълзи на очи в интервю пред водещата на ABC Робин Робъртс.

Той обяснява, че именно в онзи момент я заобичва още повече, макар да е бил в шок от видяното. Той обаче започва да взима наркотици заедно с нея, а скандалите и побоищата стават ежедневие за двамата.

“Преди да я срещна пушех трева, пиех бира, но никога през живота си, преди да срещна Уитни Хюстън, не бях опитвал наркотици”, твърди Боби Браун.

Най-потърпевша е дъщерята на двойката – Боби Кристина. За нещастие, тя тръгва по пътя на родителите си. През лятото на миналата година тя умира, удавяйки се във ваната след като изпада в безсъзнание, също като своята майка преди това.

Браун разкри още, че съвсем скоро ще издаде мемоарна книга – “Всяка малка стъпка”, в която ще разкаже за живота си с Уитни и загубата на дъщеря си Боби Кристина.