Бляскавата коледна вечер на кралското семейство

Вчера се проведе коледният концерт, организиран с помощта на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Всяка година по Коледа кралското семейство ни зарежда с нужното празнично настроение с тематичните си тоалети. Вчерашното събитие “Заедно за Коледа” в Уестминстърското абатство също донесе голяма доза вдъхновение от визиите на Кейт и Пипа Мидълтън, принцеса Юджийн и принцеса Беатрис.

Кейт Мидълтън облече повторно една от най-зашеметяващите си рокли

За да се откроява най-силно сред всички, херцогинята на Кеймбридж заложи на класическото червено за повода с рокля тип палто от Catherine Walker с празнична панделка на деколтето. Допълни визията си с обувки на висок ток от Gianvito Rossi и клъч в същия цвят. За контраст пък послужиха обеците от сребро и с тъмносин скъпоценен камък, които са били подарък от кралица Елизабет.

На събитието присъстваше цялото семейство на Кейт – за първи път след сватбата видяхме брат й, Джеймс Мидълтън, заедно със съпругата му, Алис. Пипа Мидълтън пък се появи с тъмнозелено палто от The Fold, което може да бъде купено за малко над 600 паунда, и с токчета от Gucci.

Принцеса Юджийн се спря на същия нюанс за своята визия с рокля тип палто до коляното и черен чорапогащник. Принцеса Беатрис пък заложи на неутралната гама с палто също от марката The Fold.

Вижте повече кадри от събитието в галерията.

Кейт Мидълтън и Емили Ратайковски следват една и съща формула за зимните аутфити

Fashion GalleryHero SliderPopular